Κατά την διάρκεια της θητείας της απέκτησε εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία σε πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων του φάσματος της ωτορινολαρυγγολογίας που αφορούν επείγουσες και χρόνιες ΩΡΛ παθήσεις με αντικείμενο κυρίως την ωτοχειρουργική.
Επιπλέον συμμετείχε ενεργά στις εφημερίες σε ένα από τα πιο δραστήρια και πολυάσχολα τμήματα επειγόντων στην Ελλάδα αποκτώντας κλινικές και χειρουργικές δεξιότητες απαραίτητες στη διαχείριση και αντιμετώπιση των Παίδο-ΩΡΛ προβλημάτων της ιδιαίτερης ομάδας των μικρών ασθενών.
Συμμετείχε παράλληλα στη διδασκαλία των ιατρών υπό ειδίκευση, ιατρών ΩΡΛ που επιθυμούσαν να αποκτήσουν εμπειρία στην αντιμετώπιση των Παίδο-ΩΡΛ παθήσεων, παιδιάτρους, φοιτητές Ιατρικής και Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διετέλεσε Επιμελήτρια του Ακοολογικού τμήματος και της Μονάδας Κοχλιακών Εμφυτεύσεων του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”. Τμήμα αναφοράς, όπως αυτό αναγνωρίστηκε από την ιατρική κοινότητα απόρροια της ενδελεχούς διερεύνησης της βαρηκοΐας και της ολιστικής αντιμετώπισής της την ευθύνη του οποίου είχε ο Dr Ιωάννης Αθανασόπουλος. Συμμετείχε ενεργά στη διάγνωση-αντιμετώπιση παιδιών με προβλήματα ακοής, στα χειρουργεία Κοχλιακής Εμφύτευσης αποκτώντας ικανή εμπειρία για την υποκειμενική και αντικειμενική εκτίμηση της ακοής των νεογνών, βρεφών και παιδιών μεγαλύτερης ηλικίας.
Επίσης πραγματοποιούσε τις ρυθμίσεις των ακουστικών βαρηκοΐας στα παιδιά και τις ρυθμίσεις της λειτουργικότητας των επεξεργαστών ομιλίας των Κοχλιακών Εμφυτευμάτων στα χειρουργημένα παιδιά.
Παρακολουθεί διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια στα οποία υπήρξε και ομιλήτρια ενώ παρουσιάζει δημοσιευμένο έργο σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.
Έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων και Courses εντός και εκτός Ελλάδος σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο σε ευρύ φάσμα αντικειμένων της Ωτορινολαρυγγολογίας στην προσπάθεια διαρκούς εξέλιξης.
Διδακτορική διατριβή: Η συμβολή των ASSR στη μελέτη της ωτοτοξικότητας των κυτταροστατικών φαρμάκων στην παιδική ηλικία.